Paket sürem dolduktan sonra ürünlerim siliniyor mu?

İlgili paket süreniz dolduktan sonra herhangi bir silme işlemi gerçekleştirilmez.

Siz tekrar aramıza dönene kadar hesabınız bıraktığınız şekilde kalır. Bu işlem sırasında hesabınızdaki ürünleri ya da hizmetleri içeren bir güncelleme yapılmaz. Dilediğiniz zaman hesabınızın paket süresini uzatıp işlemlere devam edebilirsiniz.